Anlita städföretag för kontorsstäd i gävle

Vi håller ditt kontor städat och rent, så att arbetsmiljön är fortsatt god

Kontorsstädning i Gävle

Varje arbetsplats är unik! Låt dina medarbetare fokusera på sitt arbete så ser vi till att det är rent och snyggt omkring. Vi städar efter era behov och önskemål av tidpunkt. Vårt jobb är att se till att ert arbete blir lite lättare!

När du anlitar oss gör vi allt vi kan för att förenkla din vardag och förbättra arbetsmiljön på ditt företag. Därför erbjuder vi inte enbart företagsstädning utan hos oss kan du även få kompletterande städtjänster. Till exempel påfyllning av hygienpapper, handdukstvätt och enklare fastighetsskötsel.

Är du intresserad av kontinuerlig städning på ditt företag? Boka ett kostnadsfritt möte med oss så berättar vi mer om hur vi arbetar!

Bli kund hos Städlust

Vi inleder alltid med ett kostnadsfritt besök där vi går igenom vad du vill ha gjort. Efter besöket får du en offert med prisspecifikation samt checklista. När du valt att bli kund hos oss bestämmer vi tillsammans dag och tid vi ska komma. Vi kommer överens om nyckelhantering och skriver avtal, detta för att alla parter ska känna sig trygga i överenskommelsen som är gjord.

Abonnemang på städning

Abonnemanget innebär att du betalar en fast summa varje månad för det vi kommit överens om. Tilläggstjänster såsom fönsterputs eller insatsstädning faktureras separat, specificerat på fakturan. Vi har med allt material som kan behövas.

Städabonnemang på kontorsstäd för företag